Followers

Monday, 6 August 2012

MEKAP PENGANTIN - CLASS MAKE UP

KELAS MEKAP YG SAYA HADIR

INI SAYA MEKAP MUKA SAYA SENDIRI

Salam semua...dah lama giler x update blog ni..Sepanjang x update blog ni macam2 berlaku..Oppsss sebelum tu nak ucap pada semua muslimin dan muslimat sekalian.. Salam RAMADAN...semoga beroleh keberkatan di bulan yg mulia ini. Ok, sy ni memang suka tgk alat2 solek dan sy suka menyolek orang sebab suka tgk org cantik selain suka buat cupcake versi sendiri, baking kek dan memasak :) ..jadi mula2 step kumpul sdikit demi sedikit brg2 make up..pastu cr kelas make up dan sy putuskan attend kelas yg dianjurkan oleh Wani Malek...cita2 saya nak jadi make up artist x kisah lah part time pon ok laa..:) dapatla buat part time sikit...so inila asilnya sy make sendiri muka sy..kitaorang mekap muka sendiri selepas ditunjuk ajar by our sifu Wani Malek dan Kak Nita...so doakan sy supaya dpt capai cita2 sy ni..maafla yer kalau make up n x begitu cantik macam MUA lain yg sememangnya profesional...sy budak baru blajo..

2 comments:

QasehnyaRania said...

oooo..baru tahu..

ok la tu..simple tak garang sangat.. comey gitew..

Deqla Manjew said...

cantik akak mekap..deqla suka mekap camni gak.. x suka tebal2..