Followers

Saturday, 20 September 2014

SEJUK DI HARI SABTU

Assalamualaikum semua sahabat

Saya masih di kl..hihi..datang kl kejap sebab nak tunggu husband last keja hujung bulan ni nak balik Kedah sekali..sunyi pula duk di Kedah sorang sorang...bila sunyi..maka air mata saya mengalir..sob sob sob...Sbb dulu rumah tu meriah ada arwah ayah..ada arwah emak...Sekarang sunyi..jadi better saya ke kl jap rumah MIL...

Hari ini hujan di area Bandar Tasik Selatan n..grr grrr...sejuk...mau tarik selimut lagi pagi td tp malas la ...jd bangun buat kopi Perla..Perla coffee? Ya ya..saya minum Perla coffee sekarang sbb nak elakkan minuman berkafein... Kalau kulit jd gebu gebas pulak da satu bonus da kan..OK lah.korang APA plan today? Jenjalan ke? Shopping ke?huhu..

OK. Blanjer korang picture buah-buahan sikit..x der motip sebenarnya kah kah kah..ala tgk je lah yek yek...




posted from Bloggeroid

13 comments:

Falsya said...

Kak intannnnnn..rinduuu jugak mgan kak intannnn..kenapa lama menghilang..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sedapnya mangga tu Intan.
Semalam Kak Mirror beli pelam, dlm dia tak cute pun... ada ulat. Tros takde mood nak makan.

redza said...

hari sejuk memang best berselimut

Ibu Lala said...

Akk ye ye bw anak anak pg swimming. Mandi x sampai satu jam hujan lebat sgt. Buat penat pi je.

ewanthology said...

sabtu ahad ni byk jemputan kenduri kawen :-)

Umie Artoqiemie said...

buah buahan !!!

eita said...

best nyer pagi2 dah makan buah...


akak plok bosan duk kat umah MIL..takde apa nak buat..asik makan tido..makan tido..last sekali balik duk kat umah ..
walaupun sunyi tapi banyak keje boleh buat...sian kat hubby je lah hujung minggu je dapat jumpe...takpe janji happy kan

eita said...

best nyer pagi2 dah makan buah...


akak plok bosan duk kat umah MIL..takde apa nak buat..asik makan tido..makan tido..last sekali balik duk kat umah ..
walaupun sunyi tapi banyak keje boleh buat...sian kat hubby je lah hujung minggu je dapat jumpe...takpe janji happy kan

Mrs Velentine said...

kak intan..lama tak dengar khabar,,MV sihat jer.,.kak Intan???sihat ker...wah mangga tue namppak sedap

ros_reeza said...

Assalamualaikum kak :)
belanja gambar je ke kak?. nak real punya. hihihi

Fiza Rahman said...

Intan ulang alik ker KL-Kedah? Rajin2 lah update blog ☺

hainom OKje said...

Intan ni duk mana sebenarnya Kedah ke KL?.....
Amboih....buah buahan nampak.....bagus...bagus...jaga kesihatan

QasehnyaRania said...

rezeki tgk j la.
skrg pantang lg mkn buah buah