Followers

Thursday 3 September 2015

TAMAR COCOA AL HADDAD

Assalamualaikum semua..
Sapa pernah dengar pasal tamar cocoa Al Haddad? Haa saya pon tak tahu..tapi masa bulan puasa baru ini saya tahu sebab kakak saya yang beritahu..Al haddad ni ada mcm mcm produk antaranya coffee utk wanita dan lelaki .madu...suplimen..tp main product atau killer produk ialah tamar cocoa

Saya pon apa lagi ...cari punya cari kat area saya jumpa la seorang stokis tamar cocoa dekat area saya. Saya cakap nak beli.. sekali dia cakap beli dua pek terus daftar ahli .. bkn tak boleh beli satu pek pon utk daftar ahli..tapi setelah dia explain kat saya knp beli dua pek lebih bagus maka saya pon setuju.

Maka belilah saya dgn total RM41.10 iaitu belian pertama rm22+rm19.10 belian kedua dikira harga ahli rm19.10.

So saya pon try...wow!!! Sedap rupanya tamar cocoa n..sudahlah dicampur dengan ekstrak kurma. Ditambah pula produk ni keluaran org Islam dan kilangnya mengamalkan amalan perkilangan Islam bertaraf IMP.

So dari situ bermulalah episod saya berniaga tamar cocoa ni. Mula mula sedara mara ja beli..bila feedback ckp sedap dan yg bestnya org yg pantang nak tambah susu badan semua cakap susu byk. Dan mereka terus jadi ahli. Sbb murah. ! Tambahan pula... bila kita beli utk belian peribadi pon dapat komisen.
Sekarang ni merebak rebak pengedar bawah saya makin bertambah sbb satu famili boleh consume..suami saya tak suka minum milo tapi bila kena tamar cocoa wah wah suka pula dia minum.. Saya pon tak sangka dari suka suka minum leh jana income.sikit sikit pon sapa nk bg ye dak?

Tamar cocoa ada 3 pilihan:
1) tc 900 gm
2) tc sachet
3) tc papan

Jadi sapa nak beli boleh direct  whatsapp saya 017-3218351
Yg nk jadi pengedar saya sarankan beli dua pek tamar cocoa rm41.10. 

Jom saya belanja pic tamar cocoa.

No comments: